Info > Verdiepingsbijeenkomsten

Met een Reiki cursus, of dit nu de 1e graad of 2e graad is, heb je jezelf iets prachtigs in handen gegeven. Maar dan begint het eigen ervaren van wat Reiki voor jou en anderen kan doen. Je kunt dat in je eentje en/of in je eigen omgeving doen, soms is het ook fijn hierin te delen met andere Reiki studenten. Want 'studenten' van Reiki blijven we. Ook ik als Reikimeester blijf leren van Reiki.

Verdiepend delen voor alle graden
We verkennen op deze bijeenkomsten, die maandelijks op een dinsdagavond zullen worden gehouden, thema's en vragen die bij de deelnemers (inclusief mijzelf) op dat moment spelen. We verbinden deze thema's steeds met de aspecten van de Reiki beoefening volgens de traditie van Usui Shiki Ryoho, zoals de (zelf)behandeling of de Reiki beginselen. Voor 1e graders die de 2e graads cursus willen gaan volgen kunnen deze avonden een waardevolle voorbereiding vormen. Maar ook zonder die wens of als je 2e graad hebt zullen deze avonden verdiepend voor je zijn. Delen in vragen en ervaringingen is voedend, steeds weer kunnen we gelijkertijd leraar en student zijn. Specifieke 2e graads technieken komen op deze avonden niet aan de orde.

Graag vooraf even laten weten als je wilt komen. Een kwartier voor aanvang staan koffie en thee klaar. De avond zelf duurt van 19:15 tot +/- 22 uur met een kleine pauze tussendoor. Kijk in de agenda voor de data. Deelname aan de avond kost 7,50

Voor 2e graders
Bij voldoende belangstelling kunnen we op speciale bijeenkomsten verdiepen en oefenen met de technieken en symbolen die bij de 2e graad horen. Soms is er een thema, soms ontstaat het op de avond zelf. We laten ons steeds meer leiden door wat in de Reiki energie ontstaat.

Graag vooraf even laten weten als je wilt komen. Om 19:15 uur staan koffie en thee klaar. De avond zelf duurt van 19:30 tot +/- 22 uur met een kleine pauze tussendoor. Kijk voor de data in de agenda.
Deelname aan de bijeenkomst kost 10,00

terug naar agenda >>