Reiki midweek 25 t/m 29 maart 2019

reiki behandelingen Toe aan tijd en aandacht voor jezelf?
Soms kun je behoefte hebben om eens even uit je dagelijkse beslommeringen te stappen. Die behoefte om tijd te nemen voor jezelf kan allerlei redenen hebben: misschien wil je opladen, zaken die je bezighouden op een rijtje krijgen, herstellen, uitrusten, je hoofd leeg maken, ontspannen, stil zijn. Wat ook jouw reden is, met de Reiki midweek, die ik al sinds 2010 samen met Lydia Theuns organiseer, willen we je juist daarvoor een plek bieden. Meerdere mensen die deze midweek hebben ervaren kwamen graag nog eens terug.

huisje Een fijne plek
We ontvangen je in de sfeervolle en comfortabele vakantiewoning “De Zoete Inval”, op het kleinschalige park Vebenabos aan de voet van de Walcherse duinen. Deze plek biedt ruimte –naast ons als gastvrouwen- aan maximaal 6 gasten. Dit zorgt er ook voor dat we voldoende aandacht aan elk van onze gasten kunnen besteden. Het strand is op loopafstand en op één van de beschikbare fietsen ben je zo in Vlissingen of fiets je langs de duinen..

Steun bij jouw zorg voor jezelf
reiki behandelingenDeze midweek biedt je meer dan alleen een plek. Om dat wat je nodig hebt te ondersteunen, ontvang je in deze midweek in totaal zeven Reiki behandelingen. Deze helpen je ontspannen en in verbinding te zijn met jezelf en wat er in jou speelt. Daarnaast zijn er andere programma onderdelen waaraan je kunt deelnemen als je dat wilt. We laten dat programma voor het grootste deel ontstaan vanuit de behoeften van de gasten. Voorbeelden van wat we de afgelopen jaren hebben gedaan zijn: tai chi oefeningen, geleide meditatie (wandeling), dans, zingen, mandela’s maken etc.
Verder is er altijd een luisterend oor en worden de gezamenlijke maaltijden voor je verzorgd.
En dan is er verder voldoende ruimte en vrijheid om op je eigen manier te zorgen voor wat je nodig hebt. Je kunt het gezelschap opzoeken of je terugtrekken. Je kunt je eigen inbreng geven aan het dagprogramma, alleen of met anderen uitwaaien op het strand, wandelen of fietsen, in rust een boek lezen bij de houtkachel of tekenen aan de grote tafel.

Aanmelden/info
Omdat het in het laagseizoen is en we alles zelf verzorgen, kunnen we deze midweek betaalbaar houden. Je betaalt slechts 415 euro voor je verblijf, inclusief de Reiki-behandelingen, programma, alle maaltijden, koffie, thee, etc. Als je je aanmeldt en een aan-betaling van 150 euro vóór 1 januari hebt gedaan, ontvang je een vroegboekkorting van 25 euro en betaal je 390 euro.
Wil je je aanmelden of eerst meer weten over deze midweek, over ons of over Reiki dan kun je met ons contact opnemen. Natuurlijk kun je ook met één van ons een afspraak maken voor een privé behandeling als je eerst eens wilt weten hoe Reiki voor jou aanvoelt.
Meer informatie kun je bij ons beiden krijgen. De contactgegevens van Lydia Theuns kun je vinden op haar site (zie links).