COVID-19 PROTOCOL update 1 september 2020

Bij bezoek aan Reiki Praktijk de Cirkel

* Om je te kunnen ontvangen houd ik mij, ook in mijn persoonlijk leven, aan de geldende richtlijnen en dat verwacht ik ook van degene die mij of mijn praktijk bezoekt of in mijn praktijk assisteert en behandelt.

* Vooraf controle vragen:
Heb jij of iemand in je huishouden:
In de afgelopen 14 dagen diagnose COVID-19 gehad?
In de afgelopen 24 uur last gehad van klachten als koorts, hoesten, verkoudheid (loopneus), plotseling geur/smaakverlies, kortademigheid of benauwdheidsklachten?
Ben jij of iemand in je huishouden de afgelopen 14 dagen in het buitenland geweest?

* Optimale hygine:
Bij aankomst zullen we allemaal onze handen wassen/desinfecteren.
Wij zullen zorgen dat alles waar we mee in contact zullen komen vooraf gedesinfecteerd is met schoonmaak alcohol van 70% (IPA)

* Reiki cursussen worden aan 1 deelnemer gegeven of maximaal 2 deelnemers als deze tot hetzelfde huishouden behoren.
Hiermee is het mogelijk om onderling tenminste 1,5 m afstand te kunnen houden.

* Aanvullende bescherming:
Zodra we overgaan naar fysiek contact zoals bij de Reiki behandeling en de inwijding bij de cursus, waarbij we de afstand van 1,5 m niet kunnen houden, zullen we gebruik maken van (niet medische) mondkapjes. De cursist/clint kan gebruik maken van een eigen meegebracht mondkapje of van een in de praktijk aanwezig wegwerpmondkapje.

* Ventilatie: We zullen ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk geventileerd wordt in de ruimte, of indien het weer het toelaat is de mogelijkheid om (een deel van) de cursus buiten te organiseren.

* Mochten bij de cursist of Reiki Master (kandidaat) in de loop van een cursus toch gezondheidsklachten ontstaan, dan wordt de rest van de cursus tot een later tijdstip uitgesteld. Testen en het opvolgen van de adviezen van de GGD zijn dan de volgende stappen. Hervatting kan na een negatieve testuitslag en na minstens 48 uur klachtenvrij.


Ga naar de beginpagina