Helen en Groeien in eigen handen

Waarom zou je willen helen en groeien?
Door allerlei patronen, die we vanuit de ervaringen in ons leven hebben ontwikkeld, kunnen we onze natuurlijke energie-stroom blokkeren. Dat kan zich op allerlei manieren uiten: in ziek worden, je ongelukkig of incompleet voelen, in emoties of gewoonten die je niet kunt loslaten. Soms kun je zelfs het gevoel hebben dat iets je hindert, zonder te weten wat.

Misschien zijn niet al je ervaringen in het leven even prettig; je lijkt dan voldoende redenen te hebben om wrok, boosheid, angst, pijn, verdriet of onzekerheid te voelen. Je kunt immers de (vroegere) omstandigheden of anderen niet veranderen? Misschien heb je ook het gevoel dat je weinig kunt veranderen aan hoe je je voelt of reageert omdat ‘je nou eenmaal zo bent’.

Maar als je het idee hebt dat je met deze benadering niet verder komt, dat je belemmerende gevoelens wilt kunnen loslaten, zelf de verantwoordelijkheid op je wilt nemen voor jouw gezondheid en geluk, of simpelweg een completer (heel) mens wilt zijn, dan kun je in Reiki een waardevolle en krachtige bondgenoot op je pad vinden.

Ik vind het fijn dat ik je als Reiki-meester deze natuurlijke heelwijze kan doorgeven door middel van behandelingen, maar ook, als jij dat wilt, door je te leren hoe jij zelf hiermee aan jouw eigen heling kunt werken en anderen kunt behandelen.
Daarnaast kan ik je helpen aan een concreet probleem of vraag te werken. Want hoewel uiteindelijk ieder mens zichzelf heelt, kunnen er momenten zijn dat je daarbij een steuntje in de rug wilt.
Onder de knop “Praktijk” kun je zien in welke vorm en met welke activiteiten ik je die steun kan bieden.
Bij “Reiki” vind je meer achtergrondinformatie over deze heelwijze.

Als je vragen hebt of persoonlijk wilt kennismaken neem dan telefonisch of via mail kontakt met me op.

Jeanie Hofstra