REIKI IN CORONATIJD

VORMEN VAN BEHANDELINGEN
Afstandsbehandeling
, hoe werkt het
Zeker voor mensen die al bekend zijn met Reiki is de afstandsbehandeling een zinvol alternatief voor de fysieke behandeling. De helende werking is hetzelfde.
Voor een afstandsbehandeling maken we een afspraak. In totaal zullen we ongeveer een uur nodig hebben. Je kunt deze behandeling op je eigen plek ontvangen en dan hoeven we dus geen speciale maatregelen te treffen.
Op de afgesproken tijd neem ik contact met je op, afhankelijk van jouw mogelijkheden telefonisch, via whatsapp (videobellen) of Zoom.
We kunnen dan als daar behoefte aan is bespreken hoe het met je gaat en hoe je het best de afstandsbehandeling kunt ontvangen. Het is fijn als je hiervoor een rustige tijd en plek hebt, waar je comfortabel kunt liggen of zitten en niet wordt gestoord.
Na de behandeling hebben we opnieuw contact om eventuele bijzonderheden van de behandeling te kunnen bespreken.

Behandelingen binnen de praktijk: Zie protocol
Afstandsbehandeling in nabijheid
Vind je het toch fijn of belangrijk om met mij als behandelaar in 1 ruimte te zijn, dan kan ik de afstandsbehandeling ook geven in mijn praktijk aan huis. Je ligt dan op mijn behandeltafel terwijl ik op een afstand van minimaal anderhalve meter mij op jou afstem en behandel. Ik kan deze behandeling aanvullen met het (fysiek) behandelen via je voeten.
Gezamenlijke zelfbehandeling
Voor reiki beoefenaars die het fijn vinden om de zelfbehandeling gelijktijdig met mij te doen in dezelfde ruimte en daarmee de ervaring te versterken.
Tijd voor jou, voor Reiki en contact…
Fysieke behandeling (update 3-10 voorlopig gecanceld)
Als je nog niet eerder Reiki hebt ervaren is het fijn dat je als kennismaking een fysieke behandeling (dzw met handoplegging) ervaart. Ik geef deze op dit moment niet zelf, maar kan als dat gewenst is worden gegeven door Saskia Verhage, kandidaat Reikimaster.
Als je wilt kennismaken omdat je overweegt zelf Reiki te leren beoefenen, dan wordt bij de kennismaking de behandeling ook gegeven door Saskia, met wie ik samen de Reiki cursussen geef, en ben ik daarbij aanwezig in de ruimte.

REIKI CURSUSSEN Zie protocol (update 3-10 voorlopig gecanceld)
Reiki cursussen worden individueel gegeven of aan maximaal 2 personen uit hetzelfde huishouden. Ik geef de cursussen samen met Saskia Verhage (kandidaat master) die met name het praktijkdeel (behandelingen geven/ontvangen) voor haar rekening zal nemen.
Kijk voor inhoudelijk informatie onder de knop REIKI in het menu.

ONLINE SAMENKOMEN
Individueel contact
Je kunt een afspraak maken voor een individuele ontmoeting via Zoom of Whatsapp video. Samen kunnen we kijken waar je behoefte aan hebt: een gesprek, een afstandsbehandeling of een gezamenlijke zelfbehandeling.
Reiki cirkel via Zoom
Als Reiki beoefenaars is het altijd fijn elkaar te kunnen ontmoeten en delen in onze beoefening. Er waren al de nodige online mogelijkheden en sinds de corona uitbraak zijn daarvoor wereldwijd de nodige initiatieven bijgekomen.Op dit moment is er via Zoom een maandelijkse Reiki cirkel voor Reiki beoefenaars van alle graden. We kunnen delen hoe het met ons gaat en delen Reiki met elkaar. Al meerdere keren hebben we kunnen ervaren hoe fijn en ondersteunend dat kan zijn. De data staan in de agenda
Reiki zelfbehandelingen met Johannes Reindl.
Zelf neem ik zo vaak ik kan -samen met 200 a 300 mensen van over de hele wereld- deel aan dit wekelijks online samenzijn op maandagavond. Het geeft me een fijn en krachtig gevoel van verbondenheid. Je kunt gratis deelnemen (een donatie is welkom) maar je moet je wel aanmelden. De aankondigingen hiervoor deel ik op mijn facebookpagina van Reiki Praktijk de Cirkel. Zit je niet op facebook maar wil je graag op de hoogte worden gehouden van deze en andere online evenementen dan kan ik je info doorsturen.
Via Reiki Home:
een internationaal Reiki trefpunt…een thuis, van waaruit ook diverse cirkels worden aangeboden. Kijk op ReikiHome voor meer info.

Weet je niet hoe het allemaal werkt maar je wilt wel… misschien kan ik je op weg helpen. Bel of mail gerust.

Behandeltarieven 1 september 2020:
Kennismakingsbehandeling voor Reiki 1 cursus (Saskia Verhage) = 25 euro
Standaard fysieke behandeling (Saskia Verhage) = 45 euro
Afstandsbehandeling/online afspraak = 25 euro (serie van 4 behandeling binnen 1 week = 75 euro)
‘Afstandsbehandeling in nabijheid’ in de praktijk = 45 euro
Gezamenlijke zelfbehandeling in de praktijk = 15 euro


Ga terug naar de beginpagina